två år, elva månader, arton dagar, tjugo timmar och tretton minuter




film

hellu alla mina kära små vänner! anledningen till att jag inte bloggar eller har bloggat alls dom senaste 2 dagarna och 22 minuterna är att jag inte har så speciellt liv just nu. därför har jag inget roligt att skriva, och då tycker jag att det är lika bra att låta bli. men jag lever och så. känner min iaf inte på topp. känns fan som jag håller på att gå in i väggen. lite vitaminer skulle nog inte skada joy!

inte min dag

hellu alla läsare!
jag vet att jag inte har uppdaterat på hela dagen men jag har en anledning!!! för detta har verkligen inte min dag! därför tänker jag inte slösa mer av er dyrbara tid. för jag MÅSTE sova. så att jag inte får en lika dan dag imorgon!

just nu: plugg


nu har jag ätit, tränat och duschat. blev inte att gå ut för en PW utan tod min en tur på först bandet och sedan träningscykeln för att sen ha lite styrka. skönt. just nu plugg

skola=plugg - plugg=depp- joy

sitter just nu och äter lite smaskens..!
kom precis hem från skolan. hade argonomi+ bild idag! trevligt. ska iaf äta nu. sen blir det PW sen får fille hämta mig.! ska plugga resten av dagen sen! .

peace!

nya byxor + strumpor ;)


fick ett par byxor av fille-älsklingen idag! awe... har är så gullig.! :-* och tre par strumpor också för del delen.. haahaha. den var såhär att innan han körde mig till skolan idag eller ja till berga så stack vi till väla och då hittade jag ett par byxor. toppen tänkte jag eftersom mina strumpbyxor ser gröna ut till mina bruna boots. iaf så fick jag byxorna av min älskling. nawe tack gullis! sen iaf så kom jag ju på undertiden jag bytte byxorna på dass att jag inte hade några strumpbyxor eftersom jag hade haft strumpbyxor innan. så fick han ju köpa strumpor till mig också.. hehe. nawe. jag har världens bästa pojkvän! <3

school

idag var första dagen i skolan.. eller inte skolan för min del eftersom vi bara var på studiebesök.. -.-
inte kul! nu sitter jag iaf här och har ont i magen! sen blir det packning... åker hem till mig idag!. ska alltså sova hemma. ska upp tidigt imorgon och ska till skolan.. jippie.. -.- jaja. puss... ska gå och ta min en morot nu.

PEACE


hellu lovers! känns som jag äter hela tiden ... men idag blir det middags hemma hos filles bror och hans tjej.
trevligt.! jag och fille ska fika nu sen sticka iväg ett tag! uppdateringen kommer nog inte vara på topp.!
peace!

facelook + outfit




 kavaj- H&M, topp- Gina, strumpbyxor- Bik Bok.!

så där har ni mig idag ! kommer nog inte uppdatera så bra idag! hörs om något kul händer. troligtvis inte! LOVE


godmorgon

vaknade för ca 30 min sen och är så trött så ni inte kan föreställa er.! idag blir det middag hos filles mamma!. gott. undra bara vad jag ska ha på mig??! hehe. får se vad det blir. har ont i min hand också. ja ni ser ju bilden i inläggen innan. buhuhu. visst det ser pluttigt ut. men aj så ont det gör.! jag är gnällspik när det gäller sånt.!

AAJ!



black eyed peas- where is the love?


hallå på er alla där ute.!! nu är jag äntligen uppe. eller jag har varit det i någon timma men ändå. så seg jag är.
älsklingen också för den delen.!! vi vet inte vad vi ska hitta på idag. vi får väl hitta på något! haha. uppdaterar när jag har något roligare att dela med mig av! love

hejdå

uppdaterar när jag är hemma efter middagen!

klar!


idag har jag bad utseende dag ! buhuhu.

idag blir det inte en fullpackad dag... ska bara ligga i sängen och dega sen bär det av till filles syster för lite middag!

vakenvakenvaken...

plattar håret. uppdaterar strax!


tittar på filip och fredrik medans jag bläddrar genom ELLE..


vill göra något.

ååh, vad finns att göra? buhuhu jag har tråkigt! ååh,... får rulla lite permanent. gjorde det igr också. har aldrig gjort det s snabbt. 37 min mitt rekord!

tre mysiga bilder på mig och älskling.





dessa fina bilder har marie tagit på mig och fille. tänkte bara passa på att tacka henne för allt jobb. är supernöjd både med denna fotograferingen och den förra som jag och min syster gjorde. måste bara säga att marie är riktigt duktig. dels för att hon är flexibel när det gäller tider, att hon är så duktig på att fånga ögonblick så att bilderna inte blir sådär stela och tillgjorda utan mer levade. Hon är verkligen duktig och dessutom så är det mycket snabb leveranstid på fotona. klicka HÄR för att komma till hennes blogg!!

badat klart. + facelook


femte januari tvåtusenelva

hej bloggen. jag är uppe nu... trevlige trevligt. har precis ätit och så. trodde att jag var av med hostan men inte det inte. ska bada nu.. bara ta det lugnt och mysa! love

nu ska jag ta och lägga mig!


så var dagen slutslutslut och jag och fille ska nu bädda ner oss. han ska jobba imorgon. och jag ska bada för första gången på 3 år! grattis joy!

justde bakade kladdkaka innan idag! :)

nu är fille påväg hem

hehe, ja och då blir det att packa ihop det sista.. sen beger jag mig till älskling. LOVE

dagens outfit


har inte fixat mig, därför fick inte huvudet vara med på bild. leggings- gina, vitt linne- gina, leopardlinne- vero moda, skärp- lindex.


efter regn kommer solsken.- efter städning kommer fint rum...






här har ni före och efter bilder på mitt rum! kolla bara så duktig jag är!:)

städning

kan säga såhär: JAG MÅSTE STÄDA! uppdaterar senare

veckan


skriver i resten när jag planerat så långt ;)


love you more than anything baby



små shoppade lite idag, en foundation och ett slappt linne, snyggt som satan. och på rea och allt. :)
just nu sitter jag faktiskt hemma. haha där förvånade jag er va? ! ja iaf kränger lite godis. tjockis jag är ;) för väl börja träna lite. men iaf imorgon blir det städning för hela slanten sen hem till fille efter att han har jobbat.!! sover nog där resten av lovet. om vi inte åker hem hit någon dag!? för se hur det blir. nu har jag tagit hand om mig själv lite. rakat benen, gjort inpackningar, ansiktsmask och hela köret. ska nog sova om ett litet tag! puss, love

just nu: ansiktsmask och duschning



eftersom jag är hemma hos älskling, så kan jag inte lägga in några bilder... vilket gör min blogg just nu extremt tråkig

min dag!
jag kan ju börja med att säga att jag är dålig på att uppdatera men. det är bara att ta. jag vill inte känna mig tvingad. men jag ska försöka... jag är dålig nu av två anledningar.. eller tre. ett, jag är hos fille och vill vara social. två jag har inte min dator med mig och hans är cp.! tre jag har varit sjuk sen i julas. :) men ja. min dag... det var väl där jag var!? idag började det precis som alla andra dagar med att jag vaknade, jag låg och mös lite med älskling. sen upp duscha direkt. lika bra det! sen satta jag lite vid datorn. man är ju lite tvungen att se vad som händer ;) haha. efter det tvingade jag älksling att dra sig upp ur sängen för att äta med mig, efter frullen gjorde jag ve mig. och fille duschade. sen åkte vi till filles pappa. beställde en bilsterio för filles e pajj. sen till ikea. och där slutade dagen! haha nej men nästan. vi valde en tv-bänk till älskling, lite lådor och åkte till net on net. vill skulle förståss till ikea för att köpa foto lister och ramar.. men det hann vi inte haffa eftersom vi var sena på det och skulle hinna med net on net också. så jag får vänta. får fixa det i veckan ist. sen åkte vi hem och åt. sen håller fille just nu på med allt. han har hängt upp tv.n på väggen ist för att ´ha den på någon bänk och sen håller han på att fulla den nya bänken med spel och filmer. -.- ska nog säga till han att lägga på ett kål. nu ska jag äta en negerbulle. det heter ju så, man får väl säga det? ja. det klart det heter ju så. det är ju inget illa. ja iaf det är gott. och jag menar inget illa! puss, ikväll blir det film.
och ja på tal om film... eh? jag och fille såg en mycket skumm film igår. nwe york i love you heter det. bemöda er inte med att se den någonsin. hur tråkigt ni än får. den suger!


2010

2010
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
förmodligen , men inget jag miss så här på direkten.

- Höll du några av dina nyårslöften?
nej, eller jag hade inga. men i maj 2009 slutade jag med godis... och höll det ett år.!

- Blev någon av dina vänner förälder i år?

..nä
- Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov.

- Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
skulle vara bra att ha ett helg eller lovjobb... jag hade ju ett litet i somras. men mer "seriöst"

- Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
14 feb, 14 aug och 27 okt.

- Vad var din största framgång 2010?
tro mer på mig själv, och komma in på frisör

- Största misstagen?
inte gjort några speciella misstag, bara lite småsaker som man tänker att man kunde gjort annorlunda.. inte sagt saker som man sagt.

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
förkyld hela året om annars har jag klarat mig.

- Bästa köpet?
ååh, mycket. eeh, pälsvästen, två skinnjackor, väskor.. haha ja ni fattar.. det går inte att välja.

- Vad spenderade du mest pengar på?
KLÄDER!
 

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
soliga sommar dagar med fille.
 

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
förmodligen den uttråkade låten wakawaka.
 

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ja, helt klart.

- Vad önskar du att du gjort mer?
uppskattat småsaker.

- Vad önskar du att du gjort mindre?
shoppat. eller önskat. jag hade behövt shoppa mindre;) haha. men också färgat håret. inte för att jag tror att jag kommer att ändra på den saken.

- Var du kär i år?
ja, någon som har missat att jag är det!?

- Hur många förhållanden?
ett.

- Favoritprogram på tv?
ja... vad ska man ta? ncis..

- Bästa boken du läste i år?
eeh, ? hehe. ja ni fattar..

- Något du önskade dig och fick?
ny mobil och kärlek antar jag!
- Något du önskade dig men inte fick?
simba vid livet

- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
jag minns inte xd

- de bästa människorna du umgåts med?
fille.!

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

inte vad jag kan komma på ... simba igen då ..

- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

min egen!

- Vad fick dig att må bra?
älskling, vänner!

- Vem saknade du?
ingen jätte mycket.

- De bästa nya människorna du träffade?
dom i min klass antar jag.

- Årets sötaste?
någon här och där;)

- Årets största kärlek?
fille. men det är ju inte bara detta året. utan detta blir tredje året i rad;)

- Årets bästa?
sommaren får jag nog säga. fan vad gött. slappa, sola och bada!





tack alla underbara människor som gjort mitt år till ett kul år! 


RSS 2.0