telenor....

ja, då sitter man hemma hos sin älskling och pluggar. prov imorgon och alla andra dagar känns de som. ja iaf. ringde precis telenor eftersom jag är så jävla trött på att jag inte får messen folk skickar förrän jag låser upp min mobil. men ja iaf. nu håller hon på att uppdatera de så om fem min så ska jag sätta igång min mobil igen! kulkul.  

mobil blogg

Sitter i skolan just nu, ska ha matte nu... kul eller Inte har ju prov i de imorgon, iaf nästa vecka blir de ledighet på måndagen o kanske på tisdagen också, skönt, men ja nu ska jag snart börja metten så jag skriver när jag är hemma hos älskling!!

tisdag

hej och godmorgon på er! idag är det min senaste börja skolan -dag! hehe, alltså så börjar jag 25 min senare än vad jag brukar, inte så stor skillnad. hinner med en senare buss och så bara. jaja nog om de. idag står det labb på schemat. jsut nu har vi ju as mycket så hade känts bra om han sket i de eftersom vi måste plugga på matte, no, och service. JIPPIE! eller inte. ja iaf har precis ätit frukost.... ser ut som fan i håret gör jag också. jag har typ förstört de... och det vill jag ju inte eftersom jag har tankar på att bli blond igen.. hehe. eller ljusare iaf. mmm. iaf så nu plattar jag de bara när jag verkligen måste och så som inte har jag inte tvättat de... = joys hår är fettigt. nothot. men det är ett måste. jag tvättar håret varje dag och det är inte bra. skiter i det idag eftersom jag ska få det riktigt fett innan jag tvättar de. mums så fräsh jag låter. hehe jag vet. men ja iaf. nu vi 07:40 tar jag bussen till plugget, efter de drar jag nog hem till älskling direkt. och där blir de massa plugg. blir ingen update i skolan idag eftersom jag skiter i datan idag! puss här har ni en bild sen förra vintern. eller ja det var snö. mars! hehe


frya prov och en labb



känns kul, hade prov i hår och kemi idag, imorgon är det labb, på onsdag blir de matte prov, på torsdag står de noprov på schemat, och sen på fredag försäljning och service.... -.- känns mycket kul ju, eller inte. men ska göra så gott jag kan..


hello again my friends



har som ni säker kan se fixat en ny design, och därför kommer det att bli mycket roligare för mig att blogga.
har ju tatt en liten break men blggandet eftersom jag aldrig hade tid eller lust. visserligen har jag aldrig haft såhär mycket prov, test, inlämningar och läxor som jag har nu men det ska nog gå bra ändå. hehe. eller vi kan ju hoppas. kan skriva sen allt jag har att göra nu dagarna framöver... *suck*
iaf jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga in bilder och skriva mer. eller iaf försöka. detta blir sista försöket.
får se hur de går.


hos marie..


hejsan bloggisen. jag vet att inte uppdateringen är bra alls. MEN jag har inte tid... liksom jag kanske uppdaterar nån gång i skolan. INTE OFTA! jag uppdaterar inte mycket och bloggen kansek är tråkig, men såhär får de va nu. hehe. kul va? idag har jag iaf vatt i skolan. hade örst engelska i 4 timmar och efter de hade jag naturkunskap, där kollade vi bara på film. efter skolan tog jag mig till väla. kulkul. där shoppade jag ett tag. kul hittade en topp, en blus, två par strumpbyxor, höga strumpor, tre par trosor och två bh.ar, ett svart linne och ett par jeansleggings.
ja kommer visa så småning om, typ här har ni mig. denna toppen köpte jag då och då. ja ni fattar! haha;)
nu sitter jag hemma hos filles syster, han hjälper henne med hennes data. snällt va?? ja sen vi 7 ska vi hem till han och äta. gott, pussar på er.

parfymtopplista


åååh, gud jag älskar verkligen denna parfymen, jag har den nu. det håller iof på att ta slut men gott luktar den, liskom så fräsht!


ja denna finns u på min önskelista, vill verkligen ha den. ååh, jag dör. så söt och fin! puss till den


fick denna parfymen som prov. ni vet en sån liten flaska. och nu är jag kan ni gissa... passande och allt. IN LOVE!
kommer från the body shop. gud den luktar underbart.



denna parfymen hade jag tidigare i år. den är så juvlig. en av mina favvisar. luktar skit gott. och doften sitter i. ooch försvinner inte efter nån timeme.


nu tänker ni kanske. hehe billighetsparfym.... men hallå går denna att inte älska?? NEJ! jag älskar denna och har gjort sen jag gick typ i 5.an. älskar den starkt. och billig är den!


ja åter igen DKNY. jag gillar denna parfymen mycketmycket. luktar mycket gott. har den också. hehe.


hellu

tänker faktiskit inte blogga så mycket idag bara så ni vet. jag är helt slut. har stått i skolan hela dagen och hela min kropp skrikeeeeer aaaaaaaaaaaj!...
puss

hejsan hej

hejhej... sitter här i mitt rum nu. blir förhoppningsvis hämtad av fille snart!! hihi. ska hem till han sen. äsch, jag vet inte vad jag ska skirva sså ni får en mycket ful bild . puss

godmorgon

helluis alla! sitter fortfarande hemma eftersom jag inte börjar förrän kl kvart i 11. då blir de idrott direkt och efter de matte, sen bär de av hem igen!... skönt. *pust* ja, jag tar inte med datan med till skolan idag så det blir blogging efter tre tror jag ! haha.puss.

hemma



hejsan alla!! sitter just nu hemma hos fille, mys! kom hit för nån timma sen och vi har precis ätit. ska plugga lite nu, hehe första gången någonsin kanske?? hehe. jaja!! nu ska jag fixa med de sen får jag se vad som händer...!


hellu

hellu, ska bara blogga snabbt.. sitter i skolan nu men e p utgång. skiter i datakunskapen idag så jag o carro drar ner till stan! puss

hif losade.

men vad hade vi väntas oss??, nej precis. ja iaf dom vann ju silver. ja iaf skit i dom nu. har fått hem mina skor idag. kulkul. ska ha dom imorgon tror jag!. visar bild imorgon också... gör bara en snabb update nu eftersom jag inte har någon egen data, glömde den hos älskling, men skit samma. sitter därför här nere. ja iaf nu ska jag i vilket fall som helst sova. ja och jag kommer inte blogga imorgon förrän efter skolan..!! hehe. puss

gör lite tester...

Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Emo test från testportalen.se




JOY BOLGERT

PHILIP MöLLER

77.5 %

Ett förhållande mellan JOY BOLGERT och PHILIP MöLLER har goda chanser att bli lyckat!
Testa själv kärlekstestet här!



Du är
Hulken
48%
Kattkvinnan
42%
Stålmannen
39%
Fantomen
35%
Batman
34%
Robin
33%
Spindelmannen
30%
Wolverine
27%
Hellboy
20%
Du är en grön ensamvarg med
en otrolig styrka.

Ett test från testportalen.se




Du är 19% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se




hehe vilket liv.. haha har suttit och gjort dessa test. ja, ni kan ju själva se hur de gick.! nu ska jag och fille snart dra.. halv 5 blir det fotboll. pussar

senaste dagen

godmorgon babes. !!!! nu är jag och älsklingen min uppe. vi ligger fortfarande i sängen visserligen men jag ska snart gå o duscha. sen göra ve mig. HIF idag!! igår åt vi ju med filles familj och när dom hade åkt hem blev de mjukisdress på direkt. jaja, men det är skönt som satan! ja iaf vid halv 10 började jag och fille kolla på film. han vin disel spelade i huvudrollen, minns inte vad den hette. ja iaf dessutom fattade jag inte ett skit av vad den handlade om så det gör de samma. det var inte dålig men jag fattade inget. o när fille försöker förklara så fattar jag inte heller... är jag trög eller,. nej jag har nog bara otur när jag tänker!! haha. ja iaf sen när den var slut så mös vi lite och spelade kort också.

nu blir de duschen puss sålänge.

dagen

nu har alla åkt och jag sitter här i mjukisdressen och har det mysigt. hihi ska snart äta godis och spela mario. är fan beroende av det spelet. hehe... nej men jag är så sämst på de måste jag erkänna.
ja just de, gåsen ja förlåt men jag har aldrig ätit de, fille hade inte heller de, inte hans mamma och inte hennes man så detta var en prövning... ! men jag hatade de. fy det var tort, och hade skumm smak. fille hatade det också. och han mamma med man gillade det inte heller... haha detta var ju lyckat. den som gillade det mest var filles syrras son. haha jaja. nu har jag iaf prövat. vilket betyder att jag får säga att det smakar skit.

tänker inte blogga mer idag. ska mysa med älskling. imorgon väntar svaret på alla skåningars fråga. vem vinnes guldet. hif eller malmö.?? jag tror malmö men hoppas på hif.! haha

puss

filmer...


en mycket rolig film om ett par som inte vill släcka glöden i sitt äktenskap och går därför ut och äter då och då
en kväll snor dom någon annans bokning av ett bord och allt blir som det inte skulle bli.

denna filmen är inte en av dom som jag valde vilket ni kanske kan förstå. i vilket fall som helst så höll jag mig faktiskt vaken genom hela filmen. !! denna handlar om killen på bilden, frank tror jag har hette. har transporterar som ni kanske fattade olika paket och saker. Men har har regler. 
  1. Never change the deal.
  2. No names.
  3. Never open the package.
  4. Never make a promise you can't keep.

alltså. 1. Ändra aldrig ett uppdrag.
2. inga namn.
3. öppna aldrig packetet.
4. lova aldig något du inte kan hålla.

 i vilket fall som helst så råkar han bryta mot en av sina egna regler vilket för med sig enorma problem, de han gör kommer han att ångra djupt.

ja haha sen kommer jag inte på vilka vi mer har sett. har ju snackar om andra filmer i tidigare inlägg så dom också. kommer jag på någon mer skriver jag till dom i detta inlägget.

puss


om nu undrar så..


har jag inte bloggat på länge eftersom jag och älskling inte har pallat göra nått. vi har bara legat och degat hela dagarna. men orkar inget när det är sånt här väder...


idag ska vi typ ha nån sån november middag tillsammans med hans familj och syskon med barn. trevligt. gås... är det gott. tror aldrig att jag har ätit de, hehe inte fille heller. skriver sen vad jag tyckte om det! haha. annars blir de sås och potatis.


ja just de. igår var första gången jag såg slutet på idol.. HAHA det känns ju lyckat.

ps. kommer snart ett inlägg med några av filmerna jag också älskling har sett dessa dagar jag varit borta. hehe.
alla var inte dom bästa kan jag ju säga. och jag kan också säga såhär. har fick typ inte välja en enda. kanske en eller så.. hehe snäll som jag är!

godmorgon

godmorgon mina kära läsare.. nu har jag vaknat igen. känns som att det är tråkigt värder ute IDAG IGEN
får se vad jag och älskling ska hitta på. väla? nej jaja vem vet? hehe. ja nu ska jag iaf se om jag kan få liv i min lilla älskling här brevid mig. jAg VILL ÄTA! .. hihi
puss sålänga då! love ya!

ligger fortfarande i sängen o myser...

.. vi har sett lite allt möjligt. bland annat:


faktiskt en bra film. trodde inte att jag skulle gilla den.

sen såg vi också...
mean girls..!! lite rolig film tyckte jag. kanske lite av en b-film...



(Y)

nu ska vi se  date night.. får se hur den är!

kommer inte att bli mycket blogg idag

.. eftersom jag o fille bara ska ligga i sängen hela dagen.. så skönt så att de finns inte.
ska bara dega och kolla film. tips på någon bra? visar sen vilka vi sett.

JOYS ÖNSKELISTA!


denna parfymen. asså den luktar så otroligt gott enligt mig. ja föresten ska nog ta och lägga upp en topp lista över mina just nu älsklings parfymer...





någon av dessa väskorna åvan.. asså gillar den med päls som fan.. men blir de för mycket??

Bond top
Bond top

prövade denna idag när jag var i stan, mycket fin. vill ha!

btw, diss på gina... man hittade alltid nått där innan. men nu.? eeeh, nej fy fan buuu för dom!



ja där har vi lite saker som jag skulle kunna önska mig. nu får jag bara försöka vara snäll och sen får vi se vad tomten kommer med!!



jag vann!!!!!

hemma från bowlingen nu och kan ni tänka er att jag vann,?? :o
kolla bilden... syns inte så bra men på 2 och nästan en halv runda så fick jag 278..!!!! :D


här har ni en mycket dålig bild på mina nya jeans från idag... bilden suger så det kommer komma en bra bild nästa vecka tror jag.. hehe




hemma

nu är jag hemma igen min gullisar. har vatt i stan en snabbis. köpte. ett par jeans + ett par svara torgvantar.. såna jag visade i vita för bara några dagar sen. så sköna och så billiga.. kunde jag låta bli+ nej tror inte de ... hehe. men ja iaf snart ska jag o fille äta. sen blir de bussen till stan igen. jag, fille emelie och calle ska bowla. !
haha. men jag suuuuuger så mycket på de. puss. visar resultatet sen... om jag inte kommer sist;)

vakna?

jag är faktiskt redan vaken iaf. och har ätit.!!
men ja iaf idag blir det nog att åka till stan ett tag. är lite lite shoppingsugen faktiskt... men ja iaf nu ska vi kolla lite greas.. gullig jag är som tvingar han att se den !! haha

ligger o myser

idag blev en riktig slappedag för mig och min älskling, vi ligger fortfarande i sängen och myser. har precis sett en film. den remember me hette den.... jätte bra. elller ja bra och bra. inte bra men ja ändå bra. ja ni fattar -...





den var sevärd kan jag säga..!!

sorry alla som läser min blogg men igen hade jag inte tid

att blogga eftersom jag först vaknade och sen stack jag o fille nästan ta o dra oss direkt kändes de som.. vi stack till halland och glodde fotboll.. :) hif vann. 4-2 :D blir man glad eller ? jodå. nu sitter jag o fille iaf vid vars sin data i famnen här i sängen,.. mysmys. hörs sen. puss

RSS 2.0