I love you more than you realize.

ligger just nu i filles säng o myser o gosar. vi sitter visserligen med var sin data hehe så mys och mys de vet jag väl inte. håkker på att hitta nån film som vi kan "titta" på ikväll. tillslut tog jag bara en, så det blev en som heter.
Just my luck. den verkade sådär tjejig och gullig. hihi. jaja nu ska vi snart kolla på den och efter de eller innan den är slut så sover man väl.. hihi. love you all.


ska åka nu...

jag o fille o sebbe ska dra o bowla nu. önska min lycka till.. love!

egobomb


förlåt

men jag orkade inte blogga mer igår eftersom jag var så in i helvetes trött. men nu är ajg på hugget igen . hehe eller nått. ja idag blir det förmodligen bowling. mycket kul. trots att jag suger. eheh :D men ja iaf. blir väl jag o fille med lite kompisar. kanske fotar om jag pallar. men det är bara det att jag har glömt min kamera hemma. hehe!!. nu ska jag tvinga in fille i duschen. puss....

goddager

min dag i skolan i dag har vatt de läääääängsta fredagen ever.... visserligen började jag tio men ja jag har aldrig gått hela dagen eftersom vi alltid fått sluta tidigare. men inte idag. jag lovar att det var eftersom det nu är lov. jippie. haha idag blev de först övningar efter de redovisning och sen prov. jobbigaste dagen på hela terminen! haha;)

bingeebångeeebängeen

Ligger just nu i sängen o mobilbloggar eftersom jag inte pallar sätta igång datan igen Hehe är as trött o kommer förmodligen somna inom tio min. Skriver mer imorgon, jag har sovmorgon o börjar därför kl tio:) puss på er.

19.32


här ovan har vi då mina nya torgvantar och mig :D hihi. just nu sitter jag bara i handuk eftersom jag precis har duschat. så bilden är sen innan idag !:D

hemma.

hejsan allihopa! allt bästa!? nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. först skolan som inte varade så länge utan jag slutade vid halv 12. sen stack jag och carro ner till stan shoppade lite. (kan visa sen) sen kom jag hem och så stack jag mamma och syrran till Landskrona. shoppade lite där med. hihi visar mer. ja iaf nu måste jag städa och äta. kanske blir att träffa emelie sen, hej på er sålänge. pussar!

godmorgon

hellu mina bebisar. allt bra med er ? jsut nu sitter jag på svenskan. hehe inte kul. inte med tanke är på att jag sitter ska ha två timmar till och har redan suttit här i två. inte kul. dessutom kan jag typ inte sitta så bra eftersom pircingen gör lite ont då. men annars ser den fin ut. och jag måste medge att jag själv är förvånad över att jag gjorde de. jag som är en mes i typ allt. jag svimmade liksom när jag skulle ta spruta sist., satt i mammas knä och grät. sköterskan tyckte nog att jag var en mes trots att hon inte sa de. haha. men sån är jag. jag klarar inte sprutor. men sen är det också en annan ska. en navelpricing får man ju nått fint av efter smärtan och de går man ju såklar inte utav en vanlig spruta. som sagt hade jag ju emla plåster/ kräm. och jag tyckte typ inte att de kändes alls.

mitt besök på GEKO:
på tisdagen gick jag in och skulle höra hur mycket dom tog för de, hur gammal man var tvungen att vara och lite smått och gott. hon sa att man skulle behöva betala 509 kr om man räknade med rengöringssakerna. sen sa hon att man skulle vara 13 år med målsmans tillstånd och annars 18 år. ja visst helt ok jag fick ju för mamma. hon frågade vad jag hette mitt personnr. och mitt tele + mammas namn och tele. jaja jag gick ju tid tills igår vilket var kul. så igår så kommer jag in. hon var bitter dagen innan eftersom hon antagligen trodde att jag skulle be en kompis låssas vara mamma. men nej .!! iaf jag kommer in och hon säger.. just de de var din mamma jag skulle ringa. medans hon slår nr så frågar hon: vilket stjärntecken är du född i??
sen svarade mamma och jag försökte höra vad mamma sa. när hon precis hade börjat snacka kom killen som skulle göra de på mig ut och sa. du kan komma in nu.! haha. sen gjore jag då allt. jag kom in hängde av mig mina kläder(jackan) sen sa jag att jag var super nervös och att de kändes som att jag skulle dö typ. ja efter de iaf så fick jag väja pircing, jag ville ha vit pärla, både uppe och nere och då så sa han att den kostade 50 kr mer än den andra alltså den utan. ja sa att de var eftersom mamma bara hade satt in så att de räckte till de jag hade sagt. men ja iaf så sa jag att isf fick jag ta den utan pärla där upp. men så tog han den iaf och sa. men då gör vi såhär att vi tar den med båda pärlorna eftersom jag också tycker den är snyggare. så den fick jag av han. AWE! sött av han. glad. en ros till hanhihi. ja så sen var de klart. och jag som inte kände alls mycket. haha jag skrattade när han sa att den var på plats. jag kände min löjlig som hade varit så rädd för detta. haha TÖNT.
hihi. ja iaf så fick jag betala och han sa hur man skulle sköta de och så. sen gick jag. modig som jag kände mig. haha. jag ringde mamma och fråga vad hon surisen sa... och hon hade typ först sagt att de gällde mig och navelpircingen. mamma bara ja? de vet jag. hon bara är detta in hade pratat om hemma mamma bara jag de är klart. och så typ hon bara ja vilken är joys favvefärg mmama bara.... eeeh? rosa. hon vad heter hennes pojkvän i efternamn? mamma bara möller. och hennes personnr? så sa mamma de. och vilket stjärntecken jag var i så svarade mamma väduren. och sen sa hon bara ja bra då han jag allt jag behöver. tack o hej... liksom mamma tyckte nog att de var lite patetiskt. vafan skulle de vara bra för?? hehe. jaja så gick de till.... :)
puss sålänge.

hål i magen!

NAVELN! hahaha idag har jag pricat min navel faktiskt. så modigt va? och de gjorde inte ont. haha jag är en tuffbrud jag :) visst jag kände men jag hade emla kräm vilket gjorde att jag inte kände så mcyket





jag säger inget än..

.. men snart kan jag nog inte hålla mig mer. hehe. idag kommer jag inte ha så mycket tid att blogga eftersom halva dagen redan gått + att jag ska slinga håret på en + att jag är trött och har lite små -ont. just de på tal om ont kan ni gissa vad jag har gjort idag... aj. oups nu sa jag för mycket! hihi. skirver sen. puss

mobilbloggning

Står just nu och mobilbloggar medans jag borstar tänderna, man ska ju till tandläkaren imorgon så man får ju borsta lite extra nu hehe, ska sova nu snart så ingen mer nlogging idag.... puss

jag lever.....

.. men är seg. hade inte datan med till skolan idag och det är därför jag inte har bloggat. nu är jag iaf hemma hos fille och ja vi gör inte så mycket. han pluggar körkort och jag sitter vid datan! hehe, idag har inte hänt mycket kan jjag säga. är så seg så att jag knappt pallar hålla ögonen öppna.  alla säger att det är för att det är höst. men asså nej sluta. jag älskar höst det är visserligen så in i helvetets skönt med sommar. men det är mysigare med höst. sen kommer ju vintern och det betyder jul. vilket betyder julklappar. hihi. vilket betyder att joy blir glad. hehe. på tal om det så har jag faktiskt önskat mig en första julklapp idag. haha.

just de, imorgon händer de nått. dels att jag ska till tandläkaren vilket jag hatar. och sen något annat, kan någon gissa vad?? haha. säger det inte förrän imorgon!!


höll nästan påa tt glömma...

.. hahaa att idag när jag satt på tåget så HAHA nej asså jag dör så var de en som satte sig framför mig.. (det är alltid lite pinsamt när man måste sitta så o glo på varandra..)(+ att det var en äcklig gubbe som satt o glodde på mig sådär snuskigt idag) usche pi. fy ja men iaf så han andra då... så typ först så höll han på med mobilen. och flåsade och så( han hade antagligen sprungit till tåget) ja så iaf så skulle han precis gå från platsen ja så kom då han som glor på biljätterna ja så iaf satte han sig igen vet inte varf... men ja sen så kollade han killen på dom men sen reser sig han killen sig och ska gå iväg men han sätter sig snabbt igen... PÅ GOLVET! HAHAHAHAHAHA
jag tror jag död. ni vet den delen man sitter på på vissa platser åker ju upp.. hahaha o så hade hans gjort de.. och detta ser jag!! hahahaha och man får ju bara inte skratta! omg. jag trodde jag skulle spricka så mycket jag ville skratta... hahahaha.

ja de var de. haha ses

ps. hittade en bra bild för folk som inte kan pricka dasset


hemma

nu är jag hemma från skolan. just nu äter jag lite special k ycket gott. har träningscyklat nu precis så sen blir de duschen efter de bär de av hem till älskling!




vi hörs sen!


morning!

hellu bebes! allt bra? haha som ni säkert förstod så ville inte bloggen uppdatera som jag ville igår. så ja de e därför de är lite cpinlägg.. hehe. jaja, just nu sitter man i  skolan och väntar på att få gå in. börjar kvart i igen.
ska ha genomgång, sen datakunskap. får se om jag pallar hela datalektionen.. hehe.
under tiden jag är i skolan så kan ni lyssna på dagens låt.!


test

test

when I fall asleep

så bebisar. nu var man hemma efter en inte så händelserik helg (skönt). har bara haft pyamas på mig hela tiden inte gått utanför dörrarna knappt lämnat sängen bara slappat. känner mig som en tråkis men. jag behövde vila upp mig. imorgon är de ju måndag och fullt ös och så igen. just nu sitter jag i sängen och myser. har satt på en film.. haha gissa vilken, jo. step up såklart!!! hahaha. det är min favve måste jag säga. asså jag ser den 1000 gånger i veckan. jag kan inte leva utan den filmen. och så tänker jag efter... vad är de som är så bra i den...?? hehe nej just de. ingen vet. men det har det! dessutom har den han. åååååh, gud vilken snyggig. puss på han. ja just de till saken . så sitter jag iaf i sängen nu och kollar lite på den. har precis duschat och fönat mig, så nu luktar man gått igen då ja. hehe. ätit kebab har man också gjort idag, fick bli sån mat idag för de var ingen hemma. hah
men de gör väll inget, haha känner mig som en liten tjockis bara. satt o åt innan med fille, i för stora mysestrumpor, och pyamas, fettigt hår i morronfrilla, påsar under ögonen och smaskande  frågade han om han kunde älska mig även sådär. o ja tydligen. fattar bara inte hur har kan. haha. men ja är man in love så är man. mnu ska jag komma till sak och skriva att jag ska sova: nu ska jag sova. hhahaha. eftersom jag skrev till fille att jag skulle sova "om fem min" och att han skulle vänta att sova tills min fem min hade gått.. nu har de gått en kvart. och han börjar nog undra. puss på er tills imorgon! love

you kiss me in my dreams when I fall asleep

så bebisar. nu var man hemma efter en inte så händelserik helg (skönt). har bara haft pyamas på mig hela tiden inte gått utanför dörrarna knappt lämnat sängen bara slappat. känner mig som en tråkis men. jag behövde vila upp mig. imorgon är de ju måndag och fullt ös och så igen. just nu sitter jag i sängen och myser. har satt på en film.. haha gissa vilken, jo. step up såklart!!! hahaha. det är min favve måste jag säga. asså jag ser den 1000 gånger i veckan. jag kan inte leva utan den filmen. och så tänker jag efter... vad är de som är så bra i den...?? hehe nej just de. ingen vet. men det har det! dessutom har den han. åååååh, gud vilken snyggig. puss på han. ja just de till saken . så sitter jag iaf i sängen nu och kollar lite på den. har precis duschat och fönat mig, så nu luktar man gått igen då ja. hehe. ätit kebab har man också gjort idag, fick bli sån mat idag för de var ingen hemma. hah
men de gör väll inget, haha känner mig som en liten tjockis bara. satt o åt innan med fille, i för stora mysestrumpor, och pyamas, fettigt hår i morronfrilla, påsar under ögonen och smaskande  frågade han om han kunde älska mig även sådär. o ja tydligen. fattar bara inte hur har kan. haha. men ja är man in love så är man. mnu ska jag komma till sak och skriva att jag ska sova: nu ska jag sova. hhahaha. eftersom jag skrev till fille att jag skulle sova "om fem min" och att han skulle vänta att sova tills min fem min hade gått.. nu har de gått en kvart. och han börjar nog undra. puss på er tills imorgon! love

mitt liv under tiden jag vatt död på bloggen


nu är jag ju som sagt tillbaka i bloggen. jag ska börja uppdatera ofta o.s.v.
jag slutade ju typ blogga när jag började skolan. ville få rätt på allt och komma igång med det lite. som ni vet så började jag ju på nic i skolstaden. helsingborg. på frisör. det är faktiskt jätte kul och jag trivs toppen.!! jag har det jävlit chill kan man säga högst två läxor i veckan och ja inte allt för mycket kan man ju fatta. vi har börjat klippa lite och jag har skaffat nya vänner, jag trodde faktiskt att det skulle vara med catfight i klassen eftersom det nästan bara är tjejer, men det är hur chill som man bara kan tänka sig. kanske ha 94.or  och jag mognat.haha -.-'
fast de klart, de går ju två killar i min klass så det kanske är därför. tack till dom. haha. och ja sen kan jag väl inte säga att jag har gjort så mycket. just nu sitter jag och kollar på ensam mamma faktiskt, haha jag vet lite tönt varning på de men sånt måste också göras. hehe -.-'
men de är fan så mycket bättre än bonde söker fru. hahahahahaa jävla töntigt dom har gjort de. hahaha, fast viss har man inte nått annat för sig så glor man ju på de med.. HIHI. ska glo vidare på ensam mamma söker puss sålänge.!

I've always wondered what will happen then

hej babes.! ja som ni säkert förstår så ska jag försöka att komma igång med bloggandet igen. jag måste verkligen säga att det har vatt skönt som fan att inte blogga nu. det är mer än en månad sen nu. iaf nu har jag mycket att ta igen om vad mitt liv har bestått utav medans jag har vatt borta kommer i nästa inlägg. nu hade jag bara tänkt att medela att jag är vid liv och att jag verkligen ska försöka komma igång nu. nu ska jag verkligen berätta allt. ska skriva om vad som hänt mig under dagen och ja vad jag tänkte på på bussen påvägen hem från skolan. kanske såg jag en jätte tjock tant med röda skor och en ful klänning på tåget??... vem vet. jo änsålänge bara jag men snart vet ni allt. jag har alltid varit en öppen människa ... så ja från och med nu kommer joy att skriva mycket! iaf försöka. klaga annars. o ja slutar jag så gör jag de. då kanske skolan tar för mycket tid eller något... vem vet! puss sålänge. skriver snart ett inlägg till.


RSS 2.0