var riktigt kul

godmorgon bloggen!! förlåt för så sen uppdatering.. men jag vaknade inte förrän nu. blir inte mycket jag skriver eftersom att jag är skit hungrig o vill ner o ta mig en macka. kvällen igår var kul. jag o älskling mötte upp emelie o balle vid rixfm scenen sen efter allt de gick vi runt lite i stan. jaja. trevligt trots att de kom lite regn. jag o fille var trötta o det började bil kallt tidigt så vi var faktiskt hemma innan 12. men ja nu ska jag äta . puss

helsingborgsfestivalen näsat


drar in där snart!!
puss


godmorgon

först nu skriver jag. haha jaja. men kan inte alltid hinna allt. har vatt vaken i några timmar nu. har duschat ätit o fixat mig. hihi. idag ska jag använda min sexiga rosa blingbling klocka som jag hade glömt att jag hade, haha. jaja idag blir de hbg fastivalen! mys. skriver sen

nu är jag hemma

japp så är de, för nu är jag hemma.. visserligen ska jag hem till fille imorgon igen men jag behövde packa om !! hihi. jaja. så är de. idag har jag inte så mycket att skriva. vi var på väla. men jag hittade inget.!! jaja, man kan inte alltid hitta nått. mmmh, å sen så har vi bara vatt hemma. har bland annat spelat spel! hiihi.
jaja nu ska jag ha lite mys o kolla film. o kanske städa upp på mitt rum som inte är gjort på 2 veckor nu känns de som!, asså jag är cp. jag hatar att städa o hatar när det inte är snyggt o rent MEN!. jag är bäst på att stöka till!! det måste jag verkligen säga. + att jag städar i ½ km/ h.. haha jaja nu ska jag inte störa er mer. puss

godmorgon människor

.. lever ni. inte jag !! hähä, jag känner mig helt död. jaja filmen igår var lite cp. hihi. jaja nu ska jag o fille till väla!.
puss

natti

hehe. jaja nu ska jag o fille lägga oss o kolla film, vi kollade på dum och dummare igår.. älskade den när jag var liten, vet inte vaf ? haha. jaja så iaf så såg vi att det fanns en 2a också så den ska vi kolla på nu. sen mysa! hähä! puss o kram!

godmorgon

först måste jag börja med att säga sorry att jag inte uppdaterade mer igår.. men fanns de nån tid till de? nej!!
som ni redan vet tog vi båten över till danmark, vi kollade i massa affärer i varmen! det var verikligen skit mysigt, ja vi gick där iaf i nån/några timmar... sen påvägen till båten så tog vi vars en glass.. MUUUUUMSI! . ja sen båten hem då.. väl hemma i hbg så gick vi till donken. gottepåse!. sen skulle fille till fotboll men vi hann kolla en snabbis i lite affärer hemma med. blev en väska för mig. skit snygg... koller bild nån gång ;) haha. iaf den fick jag av underbara fille. asså gud jag är så borkskämd om man tänker efter... jag betalar aldrig min mat när han är med, han bjuder på allt, bio, laserdom.. (alla fick betala för sig själva.. men inte jag) hehe. han köper de jag vill ha. awe han är den bästa pojkvännen men kan önska sig måste jag säga! puss till han. å jag måste säga jag älskar han mer o mer för varje dag.
ja iaf sen körde filles mamma mig hem till dom, så kolla vi på tv o så medans fille var på fotboll. :D hif vann!!
jaja, de har inte med saken att göra. efter lotta på liseberg så började jag o filles mamma att ja... asså fy vi skrattade iaf. ja först nopprade jag hennes ögonbryn.. !! sen så skulle jag.. ja ni kommer inte tro mig men jo de är sant, jag rakade hennes ben!!! :D haha. för hon hade aldrig gjort de. hon har alltid haft en sån... DRRRRRRRBUUM,,.. ja ni fattar, en sån på batteri. ja få sa jag att jag tyckte de var bättre men hyvel. å då gjorde jag de på henne. sen för att vara snäll tog jag hennes armhåla också!! :D hahahaa. ja kul hade vi iaf. nu har jag vatt uppe ett tag o har duschat o ätit.. ja allt men inte fixat mig så de ska jag göra nu. sen ska jag o filles mamma köpa hyvel till henne. skriver senare!
puss


hinner nästan inte uppdatera!

ska snart rusa!, får bli ett snabbis inlägg bara för att visa att jag lever.. just de. så ju filmen i love you philip morris.. det var mycket bögig :D haha. nej men en rolig film men kanske inte den bästa jag har sett... gillar man att se bögar som hånglar så är de en toppen film.


sen igår såg jag den valentine's day.. det var inte heller världens bästa film, men man kunde inte sluta se den... man var tvungen att veta hur allt slutade!

nu ska ajg till dk.! pus

vill ha en keps


söndag..

godmorgon folket.! hoppas allt är bra med er?!. fille sover ännu o jag har inte så mycket att göra. så får väll ta och väcka han. för jag MÅSTE äta. haha

hemma från stan

hej älsklingar, nu är jag hemma från stan! det var kulku. först gick vi till alex. tog sen bussen till stan, hämtade ut allt o fixade, sen åt vi sneögamat!! haha :D gott. sen shoppade vi godis o sen vart de bia!! filmen var bra, jag blev helt inne i den men jag kan säga med handen på mitt blonda hår att jag inte fattade mycket av vad som hände!:D
aja, ska kolla film nu. vi började ju se hem två dagar i paris igår men vafan det smakade skit så vi pallar inte se den. de blir den i love you philip morris!!!

har stora förväntningar, mitt omdömme kommer imorgon! om jag inte somnar vill säga!.....
puss

hejdå

nu ska jag o fille gå o möta upp alex sen dra in till stan!! :D
fille ska bjuda mig på bio.. (och mat) hehe... jaja hörs sen!

klar

... med duschningen iaf. hehe. o fille har också kommit hem o ska duscha nu! hihi. ska fixa mig sen se klart filmen vi inte orkade se klart igår!! :D haaha, så joyan style

24 juli 2010

godmorgon!!
allt bra ?, som ni vet sov ju jag hos fille inatt. mys.. de är fan inte länge vi klarar oss utan varandra!! haha.
nu är jag vaken, o har precis ätit.. inte med fille iof, eftersom de första han gjorde var att dra till fotbollsplanen.. (KG). fotbollsgalna idiot säger jag bara, han kommer väl om nån timme... o vill äta. jaja.. skit samma! nu ska jag hoppa in i duschen o sen uppdaterar jag igen! puss


snabb uppdatering

hej bloggen.  är hemma hos fille nu. fick sluta tidigare ikväll.. kulkul. jaja. mycket folk var de också!. hihi.
iaf. nu ska jag o fille kolla på film. två dagar i paris eller vad den hette.. haha mitt omdömme kommer imorgon!!

puss, sov gott sötnosisar!:D

jag älskar dig mer än luften jag andras

eftersom att jag ska jobba så konstig tid idag så blir de nog inte så mycket uppdatering idag. kanske nu. o kanske kanske när jag kommer hem. de åter står att se.! hihi. jaja. här kommer en fin blir och den mysigase låten just nu!



jag älskar verkligen denna bilden, inte för att jag är precis vaker på sen utan att den är mysig. o jag minns hur mysigt vi hade den dagen. o kolla älskling, o vattnet i bakrunden! awe!







älskling, jag älskar dig så otroligt mycket.
utan dig hade jag inte vatt mycket.
jag vill alltid tillhöra dig.
alltid vara din lilla flicka.
vi ska alltid älska varandra.
och aldrig svika det som är vi.
oss.
jag älskar livet tillsammans med dig.
jag älskar att få kalla din min.
att du bara tillhör mig.
och att du inte kollar på andra.
vi alla vet hur svartsjuk jag kan vara.
du är nog den ända som orkar mig.
du är den ända som förstår sig på mig.
jag behöver aldrig ljuga för dig.
och aldrig du för mig.
jag förstår mig på dig.
och du dig på mig.
jag kan alltid snacka med dig.
vi finns till för varandra.
gud skapade oss för att få vara med varandra.
det ska alltid vara vi.
lämna mig aldrig.
jag lämnar aldrig dig.
vårt liv ska byggas upp tillsammans.
jag gillar de.
du är den ända jag tänker på.
ibland glömmer jag mig själv.
jag kan inte säga mer än att jag älskar dig mer än allt.
mer än lutfen jag andas.
om kärlek vore tid skulle jag ge dig en hel evighet.
om kärlek vore jord skulle jag ge dig hela jorden!
puss/ j


23 juli 2010

godmorgon bloggen. ja o så var man vaken. utan några planer för dagen. de ända jag vet är att jag ska jobba kl 17:00. innan de vet jag inte. hehe. har en jävla huvudvärk o är hungrig!! får väl äta. får se om de har med huvudvärken att göra också! hörs sen!

fille jag vet att du läser detta. så jag älskar dig!<3


......

nu är de ljust ute.. o jag ska hoppa ner i min säng. natti natti!!

ååååhh,

jag kan inte sova!! toppen, o jag som ska jobba imorgon!

hemma

hej bloggen. nu är jag hemma, idag har jag o älskling inte orkat göra ett skit. kollade på fotboll hemma hos hans pappa nu ikväll:) haha. hif- häcken. häcken vann..:/ jaja. nu är jag som sagt hemma o har en jävla mensvärk..!!
ska sova om några timmar o pallar inte skriva mer sen!
skriver imorgon. puss!

toppen kuliiiiiiiiiiiiig dag



nu är jag och fille hemma efter en rolig dag ska jag säga er.
de började med att fille o jag vaknade, jag gick upp satte på musik. och gjorde frullebulle :D sen åt vi,
bara två minuter efter att vi var färdiga stack fille till väla eftersom han skulle byta två av paren han köpte. eftersom dom inte passade. alla tre var samma storlek o ena satt perfekt. o då tänkte ju vi att om dom andra är samma märke, sort o ja exakt samma borde dom ju vara lika stora. men nej de var dom inte. så han bytade dom medans jag duschade o fixade mig. efter de stack vi ut i ryde ett tag. mys trots att det typ var 100 grader. ja så vi pallade inte att vara ute mer. o dessutom var fille hungring.. haha vid 4.. great! haha ja så vi gick hem till hans pappa som körde oss till doncken!!.. gott.. sen åkte vi hem till fille igen. jag bytte kläder o sen gick vi till balle o emelie. vi fyra gick sen för att möta upp anyd. sen tig vi bussen till stan för att spela laserdom. skit kul måste jag säga. men jag förlorade alla runder .... haha..jaja man kan inte vara bra på allt. för asså ni ska se mig. jag får sån jävla panik när folk skuter mig. ja så jag bara blundar o springer iväg. haha jag sprang tom in i fille... inte min fille utan filles fille ;) hahahahaha. ja skit samma det var iaf kul. o ja ni har ju kunnat roa er med filles inlägg som jag själv inte har läst än . haha känns tryggt kanske står att jag kissar i sängen å sånt :D haha nej skämt-o-sido. haha, jaja... nu har jag precis duscht efter ha kommit hem från de.. vi tog moppen till mig också.. asså har fan inte åkt moppe på 5000 år. haha jaja. puss, skriver mer imorgon!!


Nu ska vi gå ut !!!!

Tja Tja Fille här :D! Nu ska jag & älskling gå ut så hon hinner inte blogga :) men men hon skriver ikväll istället efter vi har vatt på laserdome :P
Pusshej;)<3

förlåt för sån dålig uppdatering idag..

men jag har haft fullt upp. vädret är på topp dessutom så man har ingen lust att sitta inne.:)



nästan 40 grader! :D haha
dagen började i filles säng. vid 12. jag lät fille sova ut o satte mig ist vid tv o kollade på nån film som jag hittade i lådorna !! den var underhållande men inte bra. ! haha, ja sen vaknade fille typ en timme senare o då åt vi frullebulle, hihi mys. efter de gick jag o duschade o fixade mig. o då var ju klockan 4 redan. vi tog cyklarna till råå o ät glass.. glömde kameran!! hehe ouups! :D haha
filles faster o hennes man har en båt där så cyklade inom där med. sen hem, vi åt. gott. efter de tog vi oss en spontan tur till väla. var var där 50 min innan dom stängde o var där tills dom stängde hahaha. jaja. fille köpte tre par nya shorts o jag köpte fäng till ögonbrynen. när vi kom hem så färgade jag dom... blev bra faktiskt.!! visar sen hur de blev! lite före o efter !! men pallar inte fixa med de nu! .



jaja... nu ska jag o fille se film. de blir en vi aldrig har sett. the hollyday!!



puss


:)

nu har jag o fille kommit in, har vatt ute ett tag med emelie, balle o alex. men ja detta inlägget får gå snabbt eftersom datan håller på att dö o jag orkar inte sätta i sladden. ja + att jag o fille ska komma på film hihi :D mys. hörs imorgon puss. älskar er. o simba du är de bästa som finns. tänker på dig all the time.!

hemma

så nu är jag hemma igen efter en halvdag på stan med emelie!! :D har vatt hemma ett tag nu o har inte gjort sådär jätte mycket precis. bilder på de jag köpte kanske kommer. jo o nu ska jag berätta varför jag aldrig lägger in bilder på bloggen. o de är därför att jag har en egen data då.. ja o de är därbar, ja så iaf har min musplatta damp så den är inte bra, därför måste jag ha en "vanlig" mus i den ja så iaf o den tar mitt usb, ja så i denna datan går det inte typ. ja sen datan där ner har ju funkat hela tiden tänker ni då. ja de har den men nu är de så att usbt där fram på datan har cp.at sig alltså en sån sak där inne har knäckts o en har böjts, ja så då måste jag in på baksidan hela tiden. vilket jag inte pallar. jag behöver en ny data!!! JA TACK! :D

godmorgon..

håller på att fixa mig nu. ska till stan med emelie:) shopping är vår speciallitet. !! haha :D
skriver när jag är hemma.


godmrogon folket

shoohej. sorry att jag inte bloggade mer igår när jag kom hem men eftersom vi var hemma rätt sent inatt så orkade jag inte, jag o fille spelade lite kort i sängen.. men somnade efter kanske 10 min hahahaha så ja de var därför. men ja. nu har jag iaf precis duschat. har tv.n på de är de paris hilton söker BFF.. o jag har typ redan sett alla avsnitt 25000 gånger xd haha. ja nu får jag väl fixa mig. pusspåre.!! :D

godmorgon eller ja, eftermiddag!!

är uppe, har ätit, o fixat mig nästan helt. fixar mer senare. ska till landskronakarnevalen idag:) kulkul. får se vad som händer innan. kanske se, "de regnar köttbullar" haha.:D


nej de går inte...

sen jag skrv sist.. så har jag "städat" hehe. nej man de ända jag har gjort är faktiskt att ta hand om en klädhög. gånom att flytta den till soffan... (y) dutti flicka då. eller inte. ja orkar inte. ska bara fixa mycket lite sen inte gjora ett skit... åker till fille sen. puss

klar

nu har jag duschat, nu ska jag städa mitt rum eftersom de ligger kläder precis överallt. hörs om jag får jätte tråkigt :D

fredaaaaaagsmys.

känns som att de är 100 år sen jag o fille sov tillsammans.. så i helgen ska jag sova hos han. aw gud så mys!! hihi
ja iaf jag har precis ätit. o ja nu ska jag hoppa in i duschen.!! :D hörs sen !


-

ska sova pallar inte vara uppe mer. jag älskar dig simba du är så mycket för mig. mer än bara en kisse....

just nu känns mitt liv mycket enformit

jaja... då sitter man o kollar tv... känner mig inte på topp så de är därför jag inte gör nått speciellt... ja får se imorgon kanske allt känns lite bättre iaf. puss

känner för att se eva o adam.. de gjorde man alltid när man var liten (A)

torsdag.

godmorgon bloggen. har ni de bra.?
idag känns de som att jag vill hitta på nått men liksom bara inte pallar.... ja iaf ska väl träffa fille idag.!! :D
ska duscha snart hörs efter de! :D


rip


orkar inte skriva idag

nu är du borta men hos mig finns du alltid kvar.

rip. 14-07-2010
jag älskade/älskar dig. du har de bra nu. du är så fin.


..

nu väntar duschen på mig... sen blir de solning! :D

alltid vi


idag är de den 14 juli vilket betyder att jag o min älskling har 29 månader tillsammans. alltså så har de vatt vi ett tag. o jag måste bara säga att ett förhållande verkligen går i vågor. först är man nykär.. man tänker på varandra exakt varje sekund. åååh, jag minns alla svenska lektioner... fy ja o emelie min kompis... ja vi satt där.. vi gick i 7.an o vad gjorde vi...? ja inte de vi skulle iaf. vi satt där vid varsin bänk med huvudet lutat på armen som om huvudet inte orkades hållas uppe... vi drömde oss bort var eviga dag om vad som skulle hända o vad som skulle ske. o jag tror inte att nån av oss riktigt visste vad som skulle ske precis. men så blev de iaf. åå jag minns verkligen allt. tänk att man kanske inte minns läxan man fick dagen innan men man minns hur allt var för 2 år o 5 månader sen. så sick.!! ja iaf de blev iaf jag o philip på alla hjärtans dag 2008. som man har mognat o nu är man inte alls samma person. men som jag sa innan alla förhållanden går i vågor... o ja de har ju såklart vårat också gjort. ja vi har haft som sagt "nykäraperioden", "bråkperioden", "jag vill slippa dig perioden", "jag saknar dig för mycket perioden", "lämna mig aldrig perioden", "varför vill du ha mig o inte nån annan perioden"... ja allt. o var står vi nu då..? jo vi umgås nästan varje dag.. jag kan bli sur på han o han på mig. vi går över gränsen för att testa varandra... de gör nog alla. vi kan bli riktigt sura på varandra, men kan vi leva utan varandra?? NEJ! absolut inte. jag kan inte tänka mig ett liv utan han. jag saknar han o de känns. ses vi inte på  nån dag så vill jag gråta. jag är fortfarande så jävla kär. o jag vill alltid att de ska vara vi för jag vill aldrig leva utan MIN egna philip möller. som alltid kommer att finnas i mitt hjärta!
ja de var de jag ville säga. jag älskar bara philip. o de kommer jag alltid att göra.! så ni vet. puss till han!


lika som bär



jag vet inte vad ni tycker men jag har alltid tyckt att de finns nån likhet mellan britney spears och Anna Faris!! haha


klar

nu är jag bara brun.. men denna bilden är tagen samma dag som jag låg på stranden i 5 timmar o då var jag röd


så nu har jag duschat, rakat benen, gjort en inpackning, gjort en ansiktsmask. ja o nu har jag även fixat mig. idag blev de en färgstark topp med typ volanger o svarta leggings! orkar inte fixa mig så mycket idag ! :)
men iaf drar nog hem till fille sen.. kanske tar bussen, eller kanske blir hämtad. får se. hihi.
puss

13-07-2010

godmorgon mina vänner!! :D allt bra ?
idag känner jag att jag är sugen på att vara på topp, verkligen! jag hoppas på en riktigt bra dag. + att jag nog har fått en kick av att de regnar. det var de som saknades tycker jag ! :D ja, idag vet jag inte var som kommer att hända.. kanske Lanskrona ?? :D jaja får se... nu ska jag duscha, göra ansiktsmask o inpackning! hörs efter de.


dagens sista inlägg bebisar

så mina bebisar... nu kommer dagens sista inlägg....
det har inte hänt så mycket idag så jag har inte så mycket att skriva heller. puss

hejdå

nu dra jag till fille om ett litet tag... han hämtar upp mig nu efter jobbet!
uppdaterar sen idag !

love

solen skiner

..men jag har inte lust att vara ute.. jag är trött o pallar inte med solen känns de som.. jag är nästan trött på att det är varmt på morgonen, dagen, på kvällen... o hela nätterna !! Åhhh. jag vill bara sitta inne..

godmorgon älsklingar

godmorgon bloggen!! har ni alla sovit gott?? :D
idag ska inte mycket göras... philip jobbar o jag är astrött. jag får se vad jag hittar på.....:)
drar nog till fille när han är hemma! haha.

puss


stranden är livet

gud vilken skön dag! stranden hela dagen för min del.... jippie :D riktigt gött... nu har jag precis klippt pappa... + fotboll... spanien vann för er som inte vet ! ja iaf nu ska jag faktiskt ta o sova.... för jag är dödstrött...:)

puss

godmorgon

ska inte skriva så mycket nu... för nu ska jag dra till stranden! puss på er! VA UTE I DE FINA VÄDRET!

dagens sista inlägg

nu ska jag ta o gå upp o lägga mig. imorgon blir de stranden... TIDIGT! puss

funderar på lite nytt..






fast i svart vill jag ha den....

klar... tror jag...

nu tror jag att jag vill ha min header !! haha toppen.. jag kan fan aldrig bestämma mig för nått. idag har jag iaf solat typ men nu börjar jag få ångest... jag har typ små små blåser på min rygg...asså av fjället... buhuhuhuhu...
ja o så fick jag mig just en peek STAVNING?? fille sa just att jag alltid skriver att jag städar på min blogg... men de gör jag väl inte. o om jag gör de... så vill jag bara att ni ska veta att isf så kanske de är för att jag ska tvätta eller plocka undan på mitt rum eller så. :D jag är inte städoman!

fixad o klar

så nu är jag fixad o klar. idag skulle jag tura nu på dagen... men de blev inget med det. ville sova ist. det är så mycket skönare! dessutom behövdes de verkligen. ja iaf nu sitter jag här. jag fuinderar på om jag ska börja med min nya header.. den jag har nu är ju bara tillfällig. så skulle vara kul om min andra blev klar nån gång. !! ja jag får se hur jag gör. fille kommer senare idag också. pöss

nu ska jag bättra mig



... för nu på senaste tiden har jag sugit på att uppdatera.. förlåt för de. men nu ska de bli bättre igen!! :D men ja iaf har vaknat nu... det var iof ett tag sen men jag har duschat o lite sånt. nu ska jag fixa mig. uppdaterar sen ! puss

nu är de två dagar sen jag uppdaterade...

.. så nu är jag ledsen!! :p haha idag blir de nog inte heller mycket uppdatering eftersom vi förmodligen sticker till stranden! hihi. ja iaf har precis ätit o nu ska jag fixa mig!! :D puss

ligger i sängen o mobilbloggar

Jag är verklingen svin trött mina små (och stora) läsare! Jag har jobbat idag o ska göra även imorgon, så nu måste jag sova. Har satt på en film som jag redan har sett typ 50.000 gånget, o så har jag satt tv.n på sån tidsonställning, 45 min De räcker mer än väl, ligger här i sängen, o tänker på om de inte ska sluta svida på ryggen snart, jaja. Får ju sova nu. Honner kansle inte blogga imorgon innan jag börjar, hihi för imorgon har jag mer att göra:) haha Sov gott alla läsare. Puss. O fille nu när jag vet;) jag älskar bara dig, vi har haft toppen kul idag.

tog en paus från de nu.....




.. o gick in o satte mig ett tag vid datan. inte för att jag är varm eller nått sånt.. de går ju inte när man bara kan sitta under ett parasol(l) ja iaf jag kan ju bara sitta där eftersom jag inte kan vara i solen. liksom idag har jag inte ens kunnat ha BH så jag har fått ha bikini....:/ snacka om att jag är röd. bilder sen........nån gång ;)

skriver sen puss

maria montazami

godmorgon bloggen. nu är jag nästan helt frisk. men aj vad ont de gör när jag rör mig. ja iaf hinner inte blogga nu eftersom jag ska rusa iväg till jobbet ! :D

ska bara säga. igår på olympia så var maria montazami där. o tv filmade fille o mig :$ PIIIIIINSAMT!


hemma

hej bloggen,..... idag har jag ju vatt på stranden... ! shit jaja nu ser jag ut som en tomat.... o har ont på hela kroppen....!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
ja iaf när jag kom hem till fille efter han hade slutat o jag hade legat på stranden i 5 ½ timme. ja nu är jag helt slut. hihi. men nästan helt frisk. så mytt recept på joys kuuuukkiliemuuuukk medicin = ligg på stranden om du har huvudvärk + hals ont!.
orkar inte bloggs mer idag . puss

mobilblogg från stranden!!

Hej bloggen, just nu så ligger jag på stranden:) är inne på min fjärde timme nu:) haha o jag börjar bli riktigt brun. ...,jaja hörs senare idag, puss

sommar o sol o vi har korta kjol

hej! förlåt för så dålig uppdater nu i helgen. men ni vet ju att jag har vatt sjuk. o är fortfarande. imorgon blir de stan på förmiddagen för att sen avtagligen dra till stranden. stek. mår jag skit åker jag väl hem men ja...
iaf orkar inte blogga mer idag ska sova snart.
ha de jag älskar min fille. allt är som de alltid har varit.
puss



en liten bil jag tog för några veckor sen. när jag o mamma var iväg... ser de gott ut.. färdig packeterade hamburgare.. USCH!!

godmorgon

vaknade för typ en timme sen. ja iaf nu ska jag äta för jag är as hungring. + att jag är för sjuk. ;) haha nej men jag har as ont i halsen o så värker mitt huvud som fasen!

uppdaterar mer sen puss.

JAG ÄR SJUK. :/

haha. men jag ska ändå gå till stranden !! ska bara äta först! ;p de blir inte mycket uppdatering idag!:(
 puss

dagens sista inlägg

för nu ska jag o älskling ha twilightkväll..... vi ska gå o sen den nya imorgon o nu ska vi se ettan o tvåan! :D

godmorgon

hej min lilla blogg.. eller ska jag säga stora? haha. nejdå! nu är jag uppe. idag kommer inte ycket hända. jag o mamma ska in till Landskrona! skriver under dagen! puss

har precis ätit äpple o apelsin!

detta blir dagens sista inlägg för sen pallar jag inte blogga mer. är helt slut + att jag ska kolla på film med. o kan ni tänka er att jag har stoppat in en ny film.. eller ja... den har jag också sett en sådär 500 gånger men ja det är inte step up iaf ! :D

sov gott. puss


JAG KOM IN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG KOM IN PÅ MITT GYMNASIE VAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ NU ÄR JAG SUPERGLAD

shohej

jag vet att jag suger på att blogga nu för tiden.. men liksom ta en titt ut. ingen vill sitta inne o blogga hela dagarna när de är sånt här väder!!:o
iaf nu sitter jag o kollar på step up. har inte stänkt av den filmen sen i går... den går bara om o om på min dvd.!! haha.
jag iaf nu måste jag berätta lite som hänt. ja iaf igår såg jag o fille gamla filmer.. t.ex. Tsatsiki!! nawe. jag var kär i han när jag var liten..... :D hihi gullit :D dessutom kollade jag nu o han var fan nästan snygg nu med !






jaja sen så var ju jag o mamma ute o powerwalka också. å vet ni vad.. då skulle jag andras djup med munnen så jag öppnade den... å då flyger de in en mygga ... så typ började jag hosta skit mcycket.. sen sprang jag ifatt mamma ... men sen så stannade jag o hotsade igen... å så bara spydde jag !! :o hallå vad snyd om mig va ? de smakade verkligen skit!!!! USCH!!
+ att jag har en blåsa på var lilltå...:(

puss


så nu är jag cyklad o klar...

att ut o sola... det ända so behövs är ett dricka vatten, fylla flaskan. ta fixa håret snabbt o på med bikinin :D puss

mobilblogg

Har precis kommit upp på mitt rum:) satte på step up:) har precis duschat o druckit te med mamma. Detta blir iaf kvällens sista inlägg eftersom jag e mkt trött efter dagens powerwalk Haha, ja iaf imorgon händer inye mkt ska jag säga. Men hörde att vädret skulle vara på topp så Då blir de massa steeeeek:D Natti natti. "Vi försörjer oss på de vi får, men vi skapar ett liv av de vi ger"

RSS 2.0